Główne bloki treści
Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
dr hab. inż.
Kraj
Polska
Miasto
Łódź
Afiliacja
I54, Instytut Technologii i Analizy Żywności – Jednostka nadrzędna: Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
O mnie
https://orcid.org/0000-0002-2399-4138
Obszary badawcze
· Przetwórstwo warzyw i owoców
· Substancje bioaktywne w żywności
· Opracowywanie innowacyjnych preparatów polifenolowych i błonnikowych
· Utrwalanie żywności
· Projektowanie żywności prozdrowotnej
· Żywność a choroby cywilizacyjne
Funkcje organizacyjne pełnione w PŁ i poza PŁ
Członek Rady Dyscypliny naukowej Technologia Żywności i Żywienia
Członek Wydziałowej Komisji ds. promocji i kontaktu ze szkołami
Członek Zarządu Łódzkiego Oddziału PTTŻ
Działalność naukowa
Działalność naukowa
Publikacje
Działalność naukowa
Patenty
Działalność naukowa
Projekty
Działalność naukowa
Inne
Działalność dydaktyczna
Działalność dydaktyczna
Dla studentów
Działalność dydaktyczna
Konsultacje