Filtry

Min
Max
Min
Max

Znaleziono: 4

Tytuł projektu Instytucja finansująca Kierownik projektu Okres realizacji projektu Typ projektu Wartość dofinansowania Wartość projektu Szczegóły projektu
Badania mechanizmu i kinetyki zintegrowanych procesów fermentacji ciemnej i hydrotermicznej karbonizacji mokrych odpadów spożywczych Narodowe Centrum Nauki 1.09.2022 - 31.08.2025 naukowo-badawczy 1 322 900,00 PLN 1 322 900,00 PLN Podgląd
BAKEUP - Skalowanie i ocena rynkowa rozwiązania upcyklingowego dla przemysłu piekarskiego KOMISJA EUROPEJSKA Anna Diowksz 30.10.2024 - 31.01.2026 naukowo-badawczy 2 017 666,00 PLN 3 563 040,20 PLN Podgląd
Opracowanie i wdrożenie innowacyjnej technologii produkcji kombuchy Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Edyta Kordialik-Bogacka 1.02.2021 - 30.11.2023 naukowo-badawczy 6 027 485,03 PLN 8 405 183,38 PLN Podgląd
Potencjał kombinowanego procesu osmokoncentracjafermentacja mlekowa w kształtowaniu profilu składników bioaktywnych nowych odmian cebul badany w modelu in-vivo Narodowe Centrum Nauki Katarzyna Grzelak-Błaszczyk 3.02.2023 - 3.02.2027 naukowo-badawczy 1 111 584,00 PLN 1 111 584,00 PLN Podgląd
1